TJ HORNÉ SALIBY
FELSŐSZELI TE 1933

Csapataink hétvégi eredményei

2018.04.11 20:50

Mögöttünk a hétvége. Nézze meg, hogyan szerepeltek a csapataink.

Csapataink hétvégi eredményei

Muži V.Liga JUH

Janíky 1:2 TJ Horné Saliby

Góly: Kristián Molnár, Denis Horváth

Zostava: Bánki – Pudmericky , Szabó , Szigeti , Jakab – Kalocsai ( 60. Csóka) , Panyik , Molnár – Bódis , Horváth ( 74. Hovorka) , Klenkovič ( 88. Nogely)

Renczés Gabriel - Elsősorban szeretném meg köszöni a szurkolóknak, akik az előző vérességek ellenére is kiutaztak Jányokra és szurkoltak nekünk.

Mérkőzést erős szél kísérte végig amit lehetet érezni a két felidei különbségben is. Az első félidőben minket segített a szél ennek köszönhetően több helyzetet is kitudtunk alakítani. Molnár révén megszereztük a vezetést, bár a félidő végén egy védelmi hibát kihasználva az ellenfél kiegyenlített. Második félidőben a hazai csapattól vártunk nagyobb aktivitást és hogy mindent megfognak tenni, hogy megszerezzék a vezetést, fordítva történt egy remek  ellentámadás után a fiatal U19-es játékosunk D. Horváth 5 méterről bevarrta a felsőléc alá a labdat. A csapat megtudta tartani az eredményt annak ellenére is, hogy a hazai csapat többször megpróbálta kiprovokálni a 11-est .A játékvezető nem hagyta magát átverni és így 1:2 győzelemmel ért véget a mérkőzés. A játékosok a lefújásig harcoltak és a hibák ellenére megérdemelten gyűjtötték be a 3. pontot.

Nagyon remélem hogy a futball filozófiám amit én képviselek megfogja találni a helyét a kabinban, hogy minél többször tudjunk örülni az ilyen győzelmeknek. Bízok benne, hogy a vasárnapi győzelem új lökettet fog adni a csapatnak és több pontot fogunk tudni gyűjteni a továbbiakban.

U19 - III.liga 

TJ Horné Saliby – ŠKF Sereď 0:3 (0:2)

Zostava: Ballán – Varsányi  (46.min Varga T. ), Varga A. ,Klačan ,Lošonský  – Horváth , Takáč , Csóka , Szocs , Czodor  – Bakuš 

Šuták Pavol -Minden mérkőzésünk félelmetesen hasonlít egymásra, a találkozókon kellő  mennyisségű helyzetet tudunk kialakítani de a befejezésekkel hadban állunk, az ellenfél pedig egy - egy helyzetből is gólt tud szerezni. Nagyon gyengén kezdtük a találkozót amit az ellenfél már az 5.percben kihasznált, senki által nem védett Presnajder megszerezte csapata vezetését. Aktívan játszottunk , helyzeteket alakítottunk ki sőt több 100%  szituációt is amit Cződör, Bakus és Horváth sem tudott értékesíteni. 17.percben Cződört buktatta az ellenfél bekkje  a bíró pedig 11-est ítélt amit Szőcs nem tudott értékesíteni. Aztán pedig jött a szokásos nem adsz – kapsz és a 32.percben szöglet után Henček fejelt Ballán kapujába. 2.félidőben az ellenfél teljesen visszahúzódót a térfelére mi pedig támadtunk teljes gőzzel. A visszaált védelem ellenére is tudtunk ki dolgozni helyzeteket de a gól nem érkezet. A 89.percben  pedig jött a fekete leves 0:3. Folytatnunk kell  a munkát tovább és megkell próbálni a szerencsét a mi oldalunkra fordítani, összjátékban, csapatmunkában  nincs gond és ha majd a helyzeteinket is gólra fogjuk tudni váltani akkor mi fogunk örülni a győzelemnek nem az ellenfél !

U17 - III.Liga 

TJ Horné Saliby  - ŠKF Sereď 0:3 (0:2)

Zostava – Gukkert- Horváth , Alexovič, Kelecsényi, Doktor - Pavlovič, Chiaradia, Baran, Prágai (41. Varga), Frank (46. Pleva) - Krajačič

Tomek Peter - Szered csapata ellen játszatunk a felkészülési időszakban, tehát tudtunk milyen erőkel rendelkezik. Az ellenfél csapata gyors és erős összjátékot képvisel, nem csak a felkészülési mérkőzésen de a bajnoki rangadón is gondot okozott ez. Még nagyobb gondot csinált a sok hiányzó, ezért 4 játékost hívtam segítségül. A védelmi fal hibáját kihasználva az ellenfél hamar megszerezte a vezetést, bár hamar kiegyenlíthetünk volna Krajačič révén. Az ellenfél második góljánál túl nagy területet hagytunk nekik a kombinációkra, amit kihasználtak és növelték az előnyüket. Harmadik bekapott gólnál pedig nem szakítottuk meg a félpályán az ellenfél támadását és az ellenfél ezt kihasználva beállította a végeredményt már az első félidőben. Második játék részben nem hajtottuk le a fejünket és próbáltunk játszani, ami sikerült is több helyzetig eljutottunk de a  gól a mérkőzésen elmaradt. Egyénileg nem szeretném értékelni a játékosokat, de nagyon jó színben mutatkozott az U15 játékos név szerint Frank. Fontos, hogy a továbbiakban fejlődjünk a védelemben és, hogy ne adjunk annyi esélyt az ellenfélnek a saját kombinációikra.

U15 III.Liga Juh 

FK Slovan Duslo Šala - TJ Horné Saliby 1:3 (0:2)

Góly: H.Paulo, R.Csicso, B.Sandal

Zostava: Kovács – Frank, Varga, Pleva, Szabó – Vígh (64. Mészáros), Prágai, Javor (36. Horváth), Sandal (57. Lóci) – Paulo (61. Šereš), Csicsó (66. Szőcs)

Danada Adrián - A szél segítségével a mérkőzést az első perctől fogva uraltuk, továbbá köszönet Paulonak a gyors gólért ami már a 43. másodpercben megszületett. Az ellenfél csapatát komolyabb helyzetig nem engedtünk, főleg az első félidőben. Próbáltunk a széleken játszani, mivel az ellenfél okosan besűrítette a közép pálya közepét. Félidő végén pedig jött egy távoli lövés a léc alá amit az ellenfél kapusa hárítani nem tudott így az állás 0:2 ide a gólszerző pedig Csicsó. Második félidőben szükségünk volt egy biztosító gólra, ami meg is érkezett a 47.percben, Sandal óriási ollóval varrta be a labdát a kapuba. A mérkőzés után teljesen elégedet lehettek mind az összjátékkal, mind a taktika betartásával, ez mind egyben hozta meg a kívánt 3. pontot.

U13 III.Liga JUH

FK Slovan Duslo Šala B – TJ Horné Saliby 0:4 ( 0:2)

Góly : Molnár 2x, Kaprinai, Varga

Zostava – Stefánek (31. Kaprinai F)  – Pónya , Stefkovič, Varga (40. Nyitrai) – Csicsola, Osztényi, Szüllő, Varga, Kovács ( 31. Nagy) – Molnár, Kapriani

Kalocsai Enrico -  Csapatunk ahogy minden mérkőzésen, úgy ezen is győzni akart. Jól is kezdtük a mérkőzést és már az 1. percben Molnár maga ment a kapusra de csak a felső lécet talált a lövése. Az ellenfelet segítette a szél az első félidőben igy rendre a támadásaink megszakadtak a félpálya körül, továbbá a hosszú indításaink sem jöttek össze. Védelmünk ismét remekül szerepelt az első félidőben, az ellenfél egyszer tudta komolyabban veszélyeztetni a kapunkat. 27.percben pedig végre megtörtük a jeget és Kapriani révén megszereztük a vezetést.  Pár perccel később pedig Molnár növelte az előnyünket. Félidőben a játékosaimtól több összjátékot kértem ami meghozta a gyümölcsét mivel, nem engedtük át a térfelünkre az ellenfelet. Támadtunk, támadtunk de a gól csak nem jött, ami elég frusztráló volt számomra és a játékosok számára is. Az 55.percben ismét megtörtük a gól csendet először Varga szerzet gólt majd Molnár szerezte meg a második gólját. A végeredmény tehát 0:4. Elégedettnek vallhatom magam bár elégedettségem nem teljes, védelem ismét nullára hozta le a mérkőzést, viszont a mérkőzés képe alapján sokkal több gólt kelet volna szereznünk de persze telhetetlenek nem lehetünk!  Az ellenfél csapatának pedig külön dicséret, mivel többen is U11- keret tagjai voltak.

TJ Horné Saliby 9:1 TJ Malá Mača

Góly: Váczi 4x, Nagy 2x, Osztényi 2x, Horváth 1x

Zostava – V. Renczés, Horváth, Néma, Harmat, Á. Renczés, Osztényi, Váczi, Nagy, Cződör, Gyurcsy, Domonkos

Renczés Gábor - A mérkőzésre egyetlen egy céllal álltunk fel, megszerezni minden áron a 3. pontot. Az ellenfél csapata próbálta minél tovább tartani a döntetlent, de nem sikerült nekik és már a 7.percben megszereztük a vezetést amikor is Kende jól indította Gellit és ő egyérintésből nem hibázta azt el. Nagyon sok helyzetet kitudtunk dolgozni, de a félidő 3:0 vezetéssel ért véget. Második félidőben letámadtuk az ellenfelet, és végre kijöttek a befejezések is. Az eredménnyel 60% megvagyok elégedve, ami bánt az a sok kihagyott helyzet.