TJ HORNÉ SALIBY
FELSŐSZELI TE 1933

Új szakmai igazgatónk: Rozman László

2019.08.05 18:28

Nagy örömmel jelentjük be, hogy az új idényben Bénes László és Kalmár Zsolt korábbi nevelőedzője, Rozman László koordinálja a szakmai munkát!

Új szakmai igazgatónk: Rozman László

Rozman László személyében egy rendkívül tapasztalt és magasan képzett szakmai vezetővel erősödik klubunk, akinek elsődleges feladata a szakmai munka és a klubstruktúra fejlesztése, amelybe beletartozik a játékosaink magasabb szintű képzése, fiatal edzői stábunk mentorálása, valamint a profi szemléletmód elsajátítása az egyesületen belül.

A győri származású szakember három gyermek büszke édesapja. A Győri ETO-ban nevelkedett, majd felnőtt szinten 4. osztályú csapatokban fordult meg, mint játékos. Az UEFA A licences 58 éves Rozman 25 éves edzői pályafutása során 13 éven keresztül a Győri ETO FC, később a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia utánpótlás edzőjeként tevékenykedett, ahol többek között olyan játékosok fordultak meg kezei alatt, mint a szlovák futball egyik legnagyobb ékköve, Bénes László (Borussia Mönchengladbach), a DAC Dunaszerdahely közönség kedvence, Kalmár Zsolt, vagy a magyar utánpótlás válogatott Szabó Levente, aki jelenleg az olasz Genoa labdarúgója. Az ETO-tól 2016-os távozását követően az idei szezonban az NBII-be feljutott FC Ajkánál lett utánpótlás vezető, majd a felnőtt csapat vezetőedzője. Az előző idényben az NBIII-as Pápai Perutz FC vezetőedzői feladatait látta el.

További ismertebb labdarúgók: Windecker József (Paksi FC), Mervó Bence (Budafoki MTE), Lenzsér Bence (Paksi FC), Nagy Gergely (Paksi FC), Onódi Ákos (Aston Villa), Varju Benedek (MTK Budapest FC), Múcska Viktor (ETO FC Győr, magyar válogatott, tallósi származású), Krén Bálint (KFC Komárno), Alasztics Marcell (Futsal magyar válogatott), Pongrácz Viktor (Balmazújváros FC, korábban ETO, nagymegyeri), Illés Dávid (FC Ajka), Kiss Máté (Zalaegerszegi TE).

Részletes pályafutása

2000 – 2003 – Kapuvári SE – Utánpótlás vezető
2000 – napjainkig – Üstökös FC Győr – Utánpótlás vezető
2003 – 2016 – ETO FC Győr / Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia – Utánpótlás edző
2016 – 2018 – FC Ajka – Utánpótlás vezető
2017 – 2018 – FC Ajka – NBIII-as felnőtt csapat vezetőedzője
2018 – 2019 – Pápai Perutz FC – NBIII-as felnőtt csapat vezetőedzője
2019 – napjainkig – Felsőszeli TE – Utánpótlás szakmai igazgató

Rozman László, a Felsőszeli TE utánpótlás szakmai igazgatója:Elsősorban azért jöttem Felsőszelibe, mert a klubvezetők és a szponzori kör olyan jövőképet vázolt fel előttem, ami nagyon szimpatikus volt. Az minden embernek jól esik, hogyha úgy gondolnak rá, hogy a szakmaiságával tud segíteni. Úgy gondolom, hogy van annyi tapasztalatom, amit át tudok adni megfelelő szinten, tudok olyan újdonságokat hozni ebbe a klubba, amivel mindenképpen egy nagyon hatékony utánpótlás bázist lehet felépíteni. Kalocsai Enrico személyében van egy olyan fiatalember, aki hosszútávon nagyon jól fogja itt működtetni azt a rendszert, amit szeretnénk felépíteni. Mindenképpen olyanban gondolkodunk, ami előre mutató, ami egy váz alapján működik. Minden edzőnek tudnia kell, azt hogy az adott korosztálynak mit kell oktatnia, mik az adott korosztálynak a jellemzői és az a rendszer, az a szakmai útmutató, amit kidolgoztam, arról nem szeretném, ha letérnének az edzők, hiszen az egymásra épültség és abból lehet majd egy jó utánpótlás műhelyt kialakítani.

Üdvözlünk Laci a csapatunkban és kívánunk rendkívül sikeres munkát! Kedves szimpatizánsainknak pedig felhívjuk a figyelmüket, hogy a következő hetekben több lényeges bejelentés is várható klubunkkal kapcsolatban, ezért nyomjanak egy lajkot a Felsőszeli TE – TJ Horné Saliby facebook oldalára, hogy ne maradjanak le semmiről!

Hajrá Szeli! Csak a Szeli!