TJ HORNÉ SALIBY
FELSŐSZELI TE 1933

U15: kiütéses győzelem a járási bajnok ellen

2017.03.14 12:57

Hétvégén folytatta felkészülését az U15-s csapatunk a III. liga tavaszi idényére. Ezúttal Galánta járás őszi bajnokát, a Diószeget fogadtuk.

U15: kiütéses győzelem a járási bajnok ellen

Érdekes mérkőzés elé néztek a hétvégén fiaink, hiszen Galánta járás bajnokát, a FK Slavoj Sládkovicovo csapatát fogadtuk. A diószegiek a bajnokság során mindössze egy alkalommal nem tudták begyűjteni a három pontot, de akkor is az egyiket azért hazavitték Patáról. A gólarányuk pedig még elképesztőbb, 136 gólt szereztek és mindösszesen 6 alkalommal kapituláltak, ezért nagyon érdekes erőfelmérő előtt álltunk.

A mérkőzés első félidejében kiegyenlített volt a párharc, mindkét oldalon voltak lehetőségek, de a 10. percben Farkas Kevin révén mi jutottunk előnyhöz. A második gólunkra sem kellett sokáig várni, Pavlovic Róbert klasszis mozdulattal duplázta meg az előnyünket. Egy bedobást követően háttal a kapunak, tanárian fordult le a védőjéről és védhetetlen gólt akasztott a kapuba, 2:0.

A második félidő elején picit bealudtunk, kaptuk is egy gólt, majd a vendégeknek lehetőségük volt az egyenlítésre is. 15 perc kellett mire kiérkeztek a srácok fejben is a pályára, de ekkor már nem volt megállás. Farkas Kevin tarthatatlan volt, újabb két gólt szerzett, majd Lelovicnak osztott ki két gólpasszt. A végeredményt a csereként beállt Kurina állította be, 6:1. A mérkőzés végére megmutatkozott az osztálykülönbség.

Habár a felkészülési időszak elején nem jöttek az eredmények, azonban a múltheti Komárom elleni 6:2-s siker és a mostani bizakodásra adhat okot egy sikeres tavaszi idényre.

Felsőszeli TE – Diószeg 6:1 (2:0)

Gólszerzők: Farkas Kevin 3, Lelovic Lukás 2, Kurina Krisztián

Felsőszeli TE: Kovács T. – Varga K., Kelecsényi Z., Lelovic L., Vígh Cs., Kovács S., Prágai M., Horváth P., Pavlovic R., Szombati A., Farkas K.

Csereként pályára lépett: Pleva L., Czafík Sz., Frank F., Szabó B., Doktor M., Kurina K.